Kuulin eilen biisin radiossa. Harvoin jämähdän johonkin biisin niin totaalisesti. Tool - The Pot. En ollut kuullut sitä aikaisemmin ja yhtäkkiä se oli siinä. Musiikkia, joka vei kertaheitolla. Sanoiin eräälle ystävälleni, että tässä kappaleessa on jotakin sellaista joka koskettaa mun sisälläni värähtelevää kieltä. Se sai sen soimaan. Musta tuntui, että tässä kappaleessa on kaikki se, mitä itse koen olevani. Musiikki kuulostaa siltä, mitä minä omasta mielestäni olen... Hmmm...

Ystäväni kirjoittaa blogia... Rakaudesta, rakastumisesta, salaisuuksista, Rakastaa miestään samalla kun on rakastunut toiseen.... Tiedän, mitä se on, miltä se tuntuu, kuinka se sekoittaa arkipäivän unenkaltaiseksi ja vasta ajan kuluessa huomaa olleensa unenomaisessa tilassa. Unenomaisessa tilassa....niin. Jälkeenpäin ei saa otetta siitä, missä vaiheessa mitäkin tapahtui. Tämä koetaan varmaan eri tavalla henkilöstä riippuen.

Varmaa on se, että mikään ei jää puolitiehen. Se mikä oli alitajunnassa 1999 tuli päivätajuntaan 2006. Mitä 2007 tuo mukanaan, sitä ei kukaan tiedä. Jotakin tapahtuu tänäkin vuonna, se on kirjoitettu.